20 April, 2024

Emlak Konut’un ‘Sokak Lezzetleri Festivali’

Emlak Konut, Başakşehir-Bahçekent’te bulunan Hayat Park’ta ‘Sokak Lezzetleri Festivali’ düzenledi. Hafta sonu düzenlenen etkinlikte Bahçekentliler keyifli vakit geçirdi.

birevim faizsiz ev

İstanbul sokak yaşamının en önemli unsurlarından bir olan sokak yemekleri yine İstanbul’un en hızlı gelişen bölgesi Bahçekent’te Emlak Konut’un düzenlediği etkinlikte hayat buldu. ‘Sokak Lezzetleri Festivali’ 26 Kasım 2017 Pazar günü gerçekleşti ve etkinlik güzel hava ile birleşince eğlenceli görüntüler ortaya çıktı.

Bahçekent bölgesine değer katan Emlak Konut, bugüne kadar yaklaşık 9 bin bağımsız bölüm ve düzenlediği sosyal etkinliklerle adından söz ettiriyor. Bölge sakinlerine farklı bir etkinlik sunan Emlak Konut, ‘Sokak Lezletleri Festivali’ ile Bahçekent’lileri bir araya getirdi. Emlak Konut ve yüklenici firmaları Cihan İnşaat-Konut Yapı, İzka İnşaat, Sıtar İnşaat, Dağ Mühendislik ve Suryapı’nın birlikte düzenlediği festival yoğun bir katılıma ev sahipliği yaptı.

Hayat Park’ta Sokak Lezzetleri ve Müzik
Festivalde sokakta tatdığımız ve vazgeçemediğimiz pek çok tat yerini aldı. Pamuk şekerden, Osmanlı macununa, pilavdan, kestaneye, mısıra, köfteden, sucuk ekmeğe… Ayrıca sokak sanatçıları da yaptıkları müziklerle festivale katılanların ruhunu doyurdu. Çocuklar da tatil günlerini Hayat Park’ta aileleriyle geçirerek, oyunlar ve aktivitelerle keyifli bir hafta sonu yaşadılar.

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum festiveller ilgili olarak, “Bugüne kadar Bahçekent bölgesindeki projelerimizle beraber yaklaşık 9 bin bağımsız bölüm, 2 lise, 5 ilk-orta okul, 5 kreş, 3 sağlık tesisi ve 3 cami inşasını geliştirdik. Tüm bu donatıların yanında 142 bin metrekarelik bölge parkımız Hayat Park’ı da bölgeye kazandırdık. Bugün Hayat Park’ta gerçekleştirdiğimiz “Sokak Lezzetleri Festivali” ile sokağın lezzetlerini, müziğini, eğlencesini çocuklarımıza ve ailelerine yaşatmak ve Bahçekent halkının hep beraber keyifli dakikalar geçirmesini amaçladık. İnşallah ilkini geçirdiğimiz festivalimiz gibi daha birçok etkinliği ilerleyen zamanlarda Hayat Park’ta hayata geçirmeye devam edeceğiz. İnanıyoruz ki Hayat Park bu bölge için bir parktan daha fazlası olacak. Bu vesileyle Hayat Park’ta gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde beraber hareket ettiğimiz yüklenicilerimiz Cihan İnşaat- Konut Yapı, Dağ Mühendislik, İzka İnşaat, Sıtar İnşaat ve Suryapı’ya teşekkür ediyorum. Emlak Konut olarak gerçekleştirdiğimiz projelerle şehircilik anlayışına uygun bir çehreye kavuşturduğumuz Bahçekent’te yatırımlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

 

birevim
Paylaş